Hei, jeg heter Nina!

Så hyggelig at du er inne på siden min! Vil du komme innom på kontoret mitt holder jeg til i et lite, rødt mursteinshus midt i Sandvika. Her arrangeres temakvelder og kurs, og på kontoret mitt coacher jeg ungdom og voksne som ønsker en samtalepartner.

Bilde1_om-NinaJeg tror på å skape en litt enklere hverdag for tenåringsforeldre. Gjøre det enklere å snakke sammen og sette grenser. Gjøre det enklere å ha nærhet, skape gode relasjoner, være en støttespiller og et godt forbilde. Jeg tror at når vi kjenner mestring og stoler på oss selv, er det enklere å nyte tiden som tenåringsforeldre og skape gode øyeblikk sammen!

Du inviteres til å bli med på temakvelder og kurs jeg holder for foreldre som ønsker å få en bedre kommunikasjon med tenåringen. Det er kvelder fulle av inspirasjon, og du får verdifulle tips. Du kan senke skuldrene, kun sitte å lytte eller du kan utveksle erfaringer med andre foreldre.

Jeg holder foredrag etter henvendelse fra foreldregrupper på skoler og i idrettslag, for kvinnenettverk og andre steder hvor jeg møter foreldre. Jeg liker å inspirere og dele kunnskap, og erfarer at små endringer kan gjøre en stor forskjell både for deg og familien din.

Jeg er mamma til tre, og de er verdens beste! Allikevel ble kommunikasjonen med ungene satt på prøve spesielt i årene på ungdomskolen. Nå opplever jeg at dialogen er god. Jeg har fått testet ut kunnskap og teknikker jeg har lært, og jeg kan garantere at de virker. Dette samsvarer også med tilbakemeldinger jeg får fra kursdeltakere.

Bilde2_om-Nina

Hele livet har jeg søkt mot dyktige fagfolk, og jeg har fått lov til å jobbe med og lære av disse. Det har gitt meg et solid fundament ved siden av mine personlige erfaringer og opplevelser. Som fysioterapeut og NLP-coach er det viktig for meg å se hele mennesket, og jeg brenner for at vi lærer å utnytte både den fysiske og mentale styrken vår.

Jeg er glad i å være i fysisk aktivitet, er gjerne ute i naturen og har god erfaring i å bruke Mindfulness og andre avspenningsteknikkerer. Hvis du ønsker å jobbe med meg vil du også bli inspirert av dette! Jeg tror at når vi selv har det bra, har vi så mye mer å gi til andre! Det er lettere å få med seg øyeblikkene, ta kloke valg, være trygg, modig og ha gode opplevelser med barna våre.

Det finnes mange måter å kommunisere og håndtere ulike situasjoner på som tenåringsforeldre. Ønsker du å ha en å snakke med, sortere tanker, stoppe energitap, sette tydelige rammer eller få en klarhet i hvordan forelder du ønsker å være, kan vi ta en prat. Jeg coacher både ungdom og voksne, og erfarer at mye kan skje på noen få timer. Jeg er opptatt av at du finner din vei og skaper gode relasjoner med barna dine som dere kan ha glede av resten av livet.

Ønsker du å høre mer om dette kan du ringe meg eller sende en mail så finner vi en tid!

Jeg er utdannet fysioterapeut fra Fysioterapihøyskolen i Oslo, og har videreutdanning innen HMS-arbeid. Mitt hovedfokus har vært muskel- og skjelettlidelser, psykososialt arbeidsmiljø, samt organisering og tilrettelegging av arbeid.

Jeg er DNCF sertifisert Coach, reg. helsecoach DNCF og internasjonal sertifisert NLP Coach fra The Society of NLP.

Jeg er sertifisert i 4MAT Master Training Design – personlighetsanalyse og læringsstiler.

Jeg har en sertifisering innen LAB Profile. Et verktøy som kan brukes ved sammensetning av team, ved ansettelsesprosesser og innen karriererådgiving.

Jeg har vært leder for en bedriftshelsetjeneste i Oslo, og har i mange år jobbet som HMS-rådgiver i ulike bedrifter.

Jeg har jobbet flere år som selvstednig næringsdrivende fysioterapeut ved fysikalsk institutt.

Har du tenåringer i huset?

Opplever du at døren smeller igjen

eller at tenåringen setter de usynlige øreklokkene på?

Få enkle tips til en bedre dialog.