Modig mamma – med overskudd!

Kurs over to kvelder

 

Å være mamma er en balansekunst. Det er kort mellom følelsen av å mestre eller trå feil, kjenne overskudd eller være helt tom, oppleve glede eller fylles av bekymringer. Vi legger hele vår sjel og stolthet i å takle mammarollen. Det gjør oss sårbare og vi kan lett kjenne en frykt for ikke å strekke til. Særlig utfordrende blir det når vi opplever at barna våre sliter eller stenger oss ute, eller når vi selv opplever vanskelige perioder i livet som ved sykdom, skade eller samlivsbrudd.

Dette er et kurs for deg som vil kjenne deg mentalt sterkere slik at du kan ta styringen og stå stødig. Du ønsker å gi slipp på dårlig samvittighet, lav selvfølelse og usikkerhet. Du vil lære å spille på lag med kroppen, kjenne overskudd, indre ro og glede og være en god rollemodell for barna dine.

Jeg ønsker deg velkommen til to kvelder i nye, hyggelige lokaler hvor du kan slippe skuldrene, puste rolig og komme som den du er. Når du er deg selv er det alltid godt nok! Det krever mot å vise sårbarhet. Noen ganger blir vi stående i et vakum, men sårbarhet er også din styrke. Når du tar styringen og setter på din egen surstoffmaske først er det lettere å takle utfordringer. Det er kanskje noe av det viktigste vi kan gi til barna våre også. Målet med disse to kveldene er at du kjenner deg modig og sterkere. Du tar tak i det som er viktig for deg, er trygg på at du klarer og har fokus på det som gir deg energi. Du kjenner mestring, overskudd og glede, og kanskje vil du se nye dører åpne seg!

 

I løpet av to kvelder vil du få:

  • Trygghet i hvordan du kan stå stødig, være modig og tåle at det blåser
  • Kunnskap om å spille på lag med kroppen både fysisk og mentalt
  • Erfaring med å stoppe energitap, være tilstede og kjenne overskudd
  • Kjennskap til din personlighetspreferanse, styrke og hva som motiverer deg
  • Opplevelse av hva som er viktig for deg som mamma
  • Teknikker for å styrke selvfølelse og kjenne at du er god nok
  • En bevisstgjøring av din kommunikasjon
  • Enkle verktøy for å skape bedre dialog mellom foreldre og med barna dine

 

Etter kurset vil du ha fått en større klarhet i verdiene dine og hva som er viktig for deg i mammarollen. Du har erfart hvordan du kan være mer tilstede her og nå, hvordan du bygger selvfølelse og fyller opp ditt eget energilager. Du er bevisst kroppsspråk og ordene du bruker, og har kunnskap om hvordan du kan møte ulike personlighetstyper slik at du kan være en god støttespiller. Gjennom praktiske øvelser vil du har kjent på kroppen hvordan små justeringer kan gi positive endringer. Det vil være lettere å ta valg som er riktige for deg, sette grenser og være tydelig slik at du kjenner mer kraft og mestringsfølelse.

Det vil være plass til maks 12 deltakere på kurset. Jeg ønsker å kunne se hver enkelt, og gjøre mitt for at nettopp du får med deg det du trenger. I tillegg gir jeg deg tllbud om en gratis coachtime i uken etter kurset. Dette for å gi deg en trygghet slik at kurset får den verdien jeg ønsker for deg.

Det blir servert frukt, te og kaffe i pausene. Ta med deg en vannflaske og kom i behagelige klær du trives i.

Jeg gleder meg til vi møtes!

 

Neste kurs: Ta kontakt
Sted: Willy Greiners vei 22, 1337 Sandvika, 2. etg. (Rødt murhus rett på torget ved Sandvika bussterminal)
Pris: Kr. 1.350,-

Meld deg på kurs

Dette kurset hjelper deg til å være modig, stå stødig og bli klar for veien videre. Når du tar styringen, opplever du kraften i deg og at du er enda mye mer. Dette gir deg mestring, overskudd og frihet. Kanskje vil du oppleve at gleden smitter over på barna dine også!