Modig mamma – med overskudd!

Oppretthold god kommunikasjon, bygg selvfølelse og vær mentalt tilstede

Jeg er opptatt av at du har det best mulig som mamma!

På inspirasjonsforedraget vil du lære hvordan du kan være tydeligere i din kommunikasjon og skape en bedre dialog. Du vil oppdage hvorfor det er viktig med en god selvfølelse både for deg selv og barna dine, og ønsker du å være mer mentalt tilstede i hverdagen får du enkle tips du kan bruke med det samme!

Ofte hører jeg mammaer snakke om en hektisk hverdag hvor de føler at hverken tiden eller de selv strekker til. Dette tapper oss for energi, vi kjenner oss slitne, har kortere lunte og tankene er alle andre steder enn i opplevelser sammen med barn og familien.

Vi ønsker det aller beste for ungene, og de er heldige som har fantastiske mammaer som virkelig prioritere dem!
Men hva skjer når de kommer i tenårene og vil frigjøre seg fra oss? Det blir vanskeligere å snakke sammen, de lukker seg inne, stemningen i huset blir spent og det kan bli diskusjoner og krangler om grenser og ting de må bidra med i familien.

Hvis du drømmer om mindre stress, mer ro, overskudd og gode samtaler kan du ta styringen. Jeg hjelper deg gjerne på veien. Hva med å starte med å gi deg selv en kveld hvor du kan senke skuldrene og få nyttige tips som kan gjøre en forskjell?

Jeg holder foredrag for kvinnenettverk og tenåringsmammaer som ønsker inspirasjon.

Ta kontakt så finner vi et opplegg som passer for dere!

GRATIS KURS

Vil du være tilfreds og stråle i mammarollen din?

Du har mer å gi når du selv har det bra!