Modig mamma full av overskudd og glede

er kurs for deg som ønsker en best mulig hverdag som mamma!
Meningen med kursene er ikke at du nødvendigvis blir en bedre mamma for barna dine, – kan hende du allerede er mer enn god nok som du er.

Det jeg er opptatt av er hvordan du har det!
Opplever du ofte stress og mas? Ønsker du mer overskudd til å gjøre ting som er viktig for deg sammen med barna dine? Lengter du etter å kjenne indre ro og være trygg i mammarollen og i deg selv?

Målet med kursene er å gi deg verktøy, erfaringer og kunnskap som du kan bruke til å skape deg den mammarollen du ønsker.
Jeg tror på at når du er en trygg, glad og tilfreds mamma, vil du være nær og tilstede for barn dine og ha et overskudd og en livsglede som smitter! Les mer

 

Modig mamma, med overskudd

er et inspirasjonsforedrag for deg som trenger litt påfyll i hverdagen som mamma og ønsker å lære og utvikle deg.
Du vil ha overskudd, glede og ro, og bli en trygg, nær og betydningsfull mamma som lettere tar gode valg.

I løpet av et par timer vil du få med deg noen tips og verktøy som du kan bruke med en gang. Små endringer i hverdagen din kan gi store positive forandringer for både deg selv og barna dine! Les mer

Individuell coaching

Du vil oppleve en samtalepartner som virkelig bryr seg om hvordan du har det, og jeg har tro på at du har alt som skal til for å lykkes.
Min rolle vil være å sette ting i perspektiv. Du ser utfordringene dine i et annet lys slik at du finner gode løsninger som er riktige for deg.

Det kan være verdifullt for deg å få sortert tankene dine slik at du blir klar over hva som er viktig for deg. Da blir det lettere å prioriterer, og du kan sette deg mål som er i samsvar med verdiene dine slik at du føler mer harmoni og balanse.
Hvis ikke du setter deg mål vil du fort bli brukt av andre som vil nå sine mål! Les mer

GRATIS KURS

Vil du være tilfreds og stråle i mammarollen din?

Du har mer å gi når du selv har det bra!