KURS:  Hvordan du har det betyr mer enn du tror!

Kurs over 4 uker hvor hver samling varer 2 timer.

Du er i en prosess over tid med mulighet for individuelle coschsamtaler mellom samlingene.

 

Det er et hovedtema for hver samling:

  • Bli kjent med hvordan du og barna dine lærer og kommuniserer forskjellig
  • Sett deg i en god tilstand. Velg fokus, kroppsspråk og indre/ytre dialog
  • Bli bevisst verdiene dine for lettere å ta gode valg
  • Ta styringen, sett deg smarte mål og vær en modig og glad mamma

 

Vi er både inne og ute i naturen nettopp fordi det gir noe ekstra. Det er godt å bevege kroppen, tankene blir klarere, skuldrene slipper og mange kjenner en deilig følelse av ro. Du vil lære ulike måter å kommunisere på i mammarollen slik at du opplever gode samtaler, er tydelig og lettere setter grenser. Du vil praktisere hvordan du kan bygge selvfølelse, og hvordan du kan endre fokus. Du vil lære og erfare hvor viktig det er at du er i en god tilstand slik at du står stødig når du trenger det. Du vil oppdage hva som er viktig for deg som mamma slik at du kan ta bevisste valg i hverdagen, og du lærer å sette deg mål som kan ta deg dit du ønsker.

Jeg viser deg enkle avspenningsteknikker, små energipauser og andre verktøy du kan bruke når du ønsker mindre stress, mer ro og en gladere hverdag.

Dette er et kurs hvor vi er maks ti mammaer slik at jeg har mulighet til å følge deg opp bedre. Du vil få tilsendt en mail mellom samlingene hvor du får en oppsummering med oppgaver som hjelper deg videre i din utvikling. Jeg gir deg en kursgaranti som innebærer at du får pengene tilbake for kurset hvis du ikke er fornøyd etter de to første samlingene.

Du vil oppleve å være i en mammagruppe som utveksler og lærer av erfaringer, og hvor det er rom for gode diskusjoner. Med i kurset vil du få tilgang til en lukket facebook gruppe. Her kan du skape kontakter med tidligere og nye deltakere som har gått på kurset, og utveksle tips og råd som kan være nyttige i mammarollen.

Jeg gir deg som en del av kurset tilbud om 4 coachtimer til redusert pris. På denne måten kan du gå dypere i din personlige utvikling. Du får hjelp på områder som er viktige for deg akkurat nå slik at du føler harmoni og balanse i mammarollen.

 

Neste kurs starter torsdag 14/4 kl.18.00-20.00. Øvrige kursdager er 21/4, 28/4 og 12/5 kl.18.00-20.00
Sted:  Gnist Trening og Helse, Durudveien 37 på Haslum
Pris: Kr. 1.800,-

Meld deg på kurs

Dette kurset hjelper deg til å ta styringen over hvordan du vil ha det i mammarollen din. Med overskudd, indre ro og glede er det lettere å være tilstede, se barna og ta kloke valg.