Sliter du med å holde balansen? Du står oppreist og klarer dagen, men kjenner at energien og gleden blir mer og mer borte. Det kjennes som om livet går videre mens du henger etter. Vi har ikke alltid kontroll over det som skjer i livet vårt. Det kan være lett å miste fotfeste når vi utsettes for sykdom, skade, et samlivsbrudd, mister jobben eller bare når barna flytter ut. Vi føler oss alene, og det kan være tøft og vanskelig. Jeg har laget et nytt kurs for deg som vil kjenne deg mentalt sterkere. Du ønsker å komme deg videre, vil lære å spille på lag med kroppen og være modig.

Jeg vet jeg legger hodet på blokken, og jeg har stor respekt for hvordan du har det akkurat nå. Det som driver meg er et ønske om å hjelpe deg til å komme videre etter utfordringer og kriser uten å bruke all din energi på å stå oppreist.  Det handler om å være modig nok til å bryte vaner som fungerer dårlig, stoppe energitap, være åpen for nye løsninger, se andre veier å gå, og være sterk nok til å ta de første skrittene.

Da kan du oppleve mestringsfølelse, ekte glede, overskudd og indre ro!

Det kan være tøft å gå videre. Det fikk jeg selv erfare etter en trafikkulykke tre uker før jeg skulle gifte meg. For meg ble det viktig å klare hverdagen og være den samme som før. Men livet gikk videre. Først da jeg lærte å spille på lag med kroppen, og akseptere endringer, tok jeg styringen.

Nina grå genser-2Ingen opplever ting helt likt. Etter å ha jobbet med mammaer en stund ser jeg likevel at vi har mange like følelser og utfordringene når bena blir slått vekk. Opplevelsene er forskjellige, men tankene våre, troene og fokuset vårt er mye av det samme. Vi bruker helst all energien på barna våre, og er verdens beste mammaer for dem. Utfordringen er at vi lett brenner oss ut hvis vi ikke tar styringen!

Det vil alltid være ting i livet vi ikke har kontroll over, og livet kan endre seg på et øyeblikk. Når vi har mental styrke hjelper det oss til å stå i utfordringer uten å tappes for all energi. Det var da jeg forsto samspillet mellom hjernen og kroppen, brukte enkle mentale teknikker og gjorde små endringer det ble lettere å gå videre. All adferd har en struktur, og det finnes verktøy som er kraftfulle og enkle å bruke når vi lærer, gjør og blir bevisst. Denne kunnskapen, og enda mye mer, ønsker jeg å dele med deg slik at du kan følge din nye vei.

Verden er ikke helt den samme når du går videre. Når vi møter kriser føler vi oss ofte forslått og sårbare, vi får nye erfaringer og helt andre ting kan bli viktige for oss. Det er utrolig hvilken styrke vi har i oss, og vi er så uendelig mye mer enn vi tror. Verden kan igjen bli et vakkert sted å være. Står du stødig er det lettere å stake ut kursen, og du velger selv hva du vil bruke resten av livet ditt til!

Du kan lese mer om kurset her: http://www.modigmamma.no/vaer-modig-ta-styringen/

Er dette noe for deg, håper jeg å se deg på kurset! Hvis ikke, blir jeg glad hvis du kan hjelpe meg å dele denne bloggen med noen som trenger det. Jeg brenner for å hjelpe mammaer med å bli mentalt sterke slik at de bruker mindre krefter på å komme seg videre etter utfordringer og kriser.

Klem fra Nina 🙂

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommentarer

Kommentarer